Leírás: http://www.dovas.hu/fels.jpg

FőoldalBemutatkozásReferenciákSzolgáltatásokPályázatElérhetőségek

 

A DOVAS Szövetkezet 1995. április 20-án kezdte meg működését. Székhelye Kaposszekcsőn, telephelye Dombóváron található. 2013. október 1-től az előző Szövetkezet jogutódjaként Kft. cégformában működik a vállalkozás. A Kft. családi tulajdonban lévő, 100 %-ban magyar vállalkozás. 15 fő termelői (90%-a hegesztő illetve lakatos szakmunkás) és 5 fő helyszíni szerelő szakmunkás létszámmal dolgozunk. A szakmai irányítást egy ügyvezető igazgató és 2 fő felsőfokú végzettséggel rendelkező szakember végzi.

 

Elsősorban fémszerkezetek és lakatosipari termékek gyártásával foglalkozunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk egyedi épületszerkezetek és csarnokok készítésében. Az általunk gyártott szerkezetek alkalmasak ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, raktározási, oktatási és sportcélú létesítmények kialakítására. Termelésünkben jelentős mennyiséget tesz ki a gépkocsi átemelő berendezések acélszerkezetének gyártása és gépi megmunkálása.

 

Egyéb termékeink közül kiemelendők a halászati etetőcsónakok, melyeket szénacélból Magyarországon egyedüliként gyártja cégünk 4, 5, 7, 8 és 10 méteres hosszúságban. Fentieken kívül kis sorozatú acélszerkezeteket és gépi alkatrészeket is készítünk középnehéz acélszerkezetig. Fennmaradó kapacitásunkat egyedi megrendelésekkel töltjük ki az építőiparból valamint egyéb ipari és lakossági szolgáltatásokból.

 

Felsorolt tevékenységeinkhez rendelkezésre áll egy 840 m²-es daruzott (híddaru, 2 db futómacska, forgódaru) gyártócsarnok és 6000 m² külső szabad terület a szükséges gépi berendezésekkel, felszerelésekkel. A helyszíni szereléseket saját dolgozóink, vagy megbízható, állandó alvállalkozónk összeszokott csapata végzi.


Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette érdeklődésüket és lehetőséget látnak az együttműködés kialakítására, kérjük, keressenek meg bennünket!